Mangne B6 ingrasa? Mit sau Realitate? Descopera raspunsul Medicului

Ne putem ingrasa de la Magne B6?

Magne B6 este un supliment alimentar care contine o doza consistenta de magneziu, suplimentul este recomandat pentru prevenirea deficitului si simptomelor cauzate de lipsa acestuia. Dar totusi, magne b6 ingrasa?

Ce este Magneziul? Cand trebuie sa luam?

Magneziul este acel mineral prezent in toate celulele organismului, ajuns la nivelul optim al acestuia ajuta enzimele la mentinerea sanatatii sistemului nervos.

Deficitul de acesta poate fi indicat de cateva simptome precum nervozitate, oboseala trecatoate, tulburari minore de somn sau chiar crampe musculare si furnicaturi.

Ca urmare a unor regimuri alimentare destul de restrictive poate aparea deficienta de magneziu sau chiar si dupa cateva perioade mai tensionate marcate de efort fizic si stres.

Din pacate se poate ajunge si la simptome mult mai grave ca bolile de inima care sunt nedetectate la timp si daca ajung la un nivel inalt exista riscul mult mai mare al unui infarct miocardic sau al necrozelor miocardice.

Intocmai de aceea este importanta prevenirea deficitului de magneziu prin asigurarea unei cantitatii suficiente. Asadar consumul de magneziu poate ajuta la ameliorarea acestor disconforturi.

Pe de alta parte cei ce sufera de alergie la lactat de magneziu dihidrat sau insuficienta renala severa, acest supliment nu ar fi cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

In alta ordine de idei daca observati ca dupa o luna de tratament aceste simpotome nu dispar folosirea acestor medicamente nu mai este necesara si este indicata vizita la un medic specialist.

Putem lua in greutate din cauza lui?

Magzneziul in cantitati mai mari, luate in perioadele solicitante pentru fizic si psihic, nu ne poate ingrasa. Nici in cazul in care nu avem carente de Magneziu sau B6 si luam aceste suplimente, nu ne putem ingrasa.

Magne B6 Ingrasa?

Magne B6 nu ingrasa, puteti lua suplimentul fara grija ca silueta dumneavoastra ar putea fi supusa la vreo modificare.

Acest produs nu ingrasa deoarece nu aduce aport caloric in vreun fel, ba mai mult decat atat daca in alimentatie lipseste doza necesara de vitamine si minerale atunci suplimente de acest timp sunt obligatori pentru buna functionare a organismului.

Asadar acesti nutrienti sunt modalitatea perfecta de a evita afectiunile grave la care am putea fi predispusi in cazul carentei.

Comanda Magne B6 1+1 la Pret Special

Related

JOIN THE DISCUSSION

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.